Da Eirik Skadsdammen satte inn 3-0 i Stavanger og skled jublende bortover isen i den tredje finalekampen, svarte Stavangers Josh Soares med et iltert "kutte strupen-tegn" mot den vanligvis lite provoserende Storhamar-veteranen.

For to dager siden fortsatte temperaturen i finaleoppgjøret å stige. Andrew Engelage ble midtpunktet for et realt slagsmål på isen i Stavanger.

Etter sudden death-tapet og slåsskampen tirsdag varslet Adrian Saxrud Danielsen at det kom til å gå hardt for seg på Hamar i kveld.

- Det blir hett på torsdag, lovet Storhamar-gutten på HATV.

 Føler hatet

Allerede en time før kampstart i den sjette og potensialt avgjørende finalekampen, fikk den vesle gruppa Stavanger-supportere på tribuna i Hamar OL-Amfi oppleve at forholdet mellom klubbene begynner å bli skikkelig betent.

- Jeg har aldri følt meg så hatet, fortalte Hanne Grytdal mens pappa Tor Arne nikket istemmende.

De to var blant de første til å fylle opp den beskjedne borteseksjonen i et fjøs som ellers allerede var nesten helt mætt.

- Vi har fått mange stygge blikk på vei inn, og vi får mange stygge blikk fra Storhamar-supportere nå, fortalte Oilers-supporterne og skuet ut over nærmere 7.000 hedmarkinger.

De svartkledde siddisene var likevel veldig godt fornøyde med sine rivaler på tribuna.

- Supporterne til Storhamar er helt rå. De er veldig flinke til å heie på laget sitt, og det er lite bråk og tull med dem. Vi liker Storhamar mye bedre enn for eksempel Vålerenga og synes det er morsomt å møte dem i finalen, skrøt far og datter Grytdal en drøy time før alvoret skulle barke løs og den vennskapelige tonen skulle fordufte fra Hamar OL-Amfi.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00