Da Eirik Skadsdammen satte inn 3-0 i Stavanger og skled jublende bortover isen i den tredje finalekampen, svarte Stavangers Josh Soares med et iltert "kutte strupen-tegn" mot den vanligvis lite provoserende Storhamar-veteranen.

For to dager siden fortsatte temperaturen i finaleoppgjøret å stige. Andrew Engelage ble midtpunktet for et realt slagsmål på isen i Stavanger.

Etter sudden death-tapet og slåsskampen tirsdag varslet Adrian Saxrud Danielsen at det kom til å gå hardt for seg på Hamar i kveld.

- Det blir hett på torsdag, lovet Storhamar-gutten på HATV.

 Føler hatet

Allerede en time før kampstart i den sjette og potensialt avgjørende finalekampen, fikk den vesle gruppa Stavanger-supportere på tribuna i Hamar OL-Amfi oppleve at forholdet mellom klubbene begynner å bli skikkelig betent.

- Jeg har aldri følt meg så hatet, fortalte Hanne Grytdal mens pappa Tor Arne nikket istemmende.

De to var blant de første til å fylle opp den beskjedne borteseksjonen i et fjøs som ellers allerede var nesten helt mætt.

- Vi har fått mange stygge blikk på vei inn, og vi får mange stygge blikk fra Storhamar-supportere nå, fortalte Oilers-supporterne og skuet ut over nærmere 7.000 hedmarkinger.

De svartkledde siddisene var likevel veldig godt fornøyde med sine rivaler på tribuna.

- Supporterne til Storhamar er helt rå. De er veldig flinke til å heie på laget sitt, og det er lite bråk og tull med dem. Vi liker Storhamar mye bedre enn for eksempel Vålerenga og synes det er morsomt å møte dem i finalen, skrøt far og datter Grytdal en drøy time før alvoret skulle barke løs og den vennskapelige tonen skulle fordufte fra Hamar OL-Amfi.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.