Aleksander Smirnov tvilte aldri da valget stod mellom Lørenskog og Lillehammer I.K. Det måtte bli naboen fra nordenden av Mjøsa, forteller trener i denne utgaven av Rinkside.

Likevel har treneren respekt for både motstander og ikke minst at dette er første runde i hva alle hockey-entusiaster håper blir et langt sluttspill.

- Det er alltid vanskeligst å komme seg til en semifinale. Slik blir det også denne gangen, mener Smirnov.

Dragons har hjemmebanefordel i møtet med L.I.K., men russeren innrømmer at han aller helst skulle startet med bortekamp!

Blåser i statistikken

Smirnov vender også det meget tunghørte øret til da HA-sporten minner ham på at L.I.K. faktisk har slått Storhamar i tre av fem oppgjør denne sesongen.

- Det betyr ikke noen ting nå, slår russeren fast på en måte som bare han kan gjøre.

Ingen dragkamp 

Storhamars kanskje beste svenske, Jacob Berglund skrev under en ny kontrakt med Storhamar tirsdag. Selv om forhandlingene har dratt ut i tid, forteller Berglund at det ikke har vært andre klubber som har jobbet for å sikre seg hans signatur.

Leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen forteller litt om hvorfor det har vært viktig for Dragons å få nye avtaler med både Berglund og Linus Johansson.

- Begge spillerne har sikret seg en klausul som gjør at de kan gå til en større klubb i en større liga enn den norske, dersom de får et tilbud for 31. mai, forteller Rakstad-Larsen, som er sikker på at Storhamar er sterkere enn Lillehammer I.K. i en lang kvartfinaleserie.

Stavanger valgte Stjernen som sin motstander i kvartfinalen. Dermed kunne Storhamar velge mellom Lørenskog og Lilllehammer.

Valget falt på Lillehammer. 

Linus Johansson og Jacob Berglund sa til TV 2 at dette var trenernes beslutning, men at at hele laget stilte seg bak den avgjørelsen.

Oppsettet blir som følgende: Stavanger - Stjernen, Storhamar - Lillehammer, Sparta - Lørenskog, Frisk Asker - Vålerenga.

Første kamp spilles fredag i Hamar OL-Amfi.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.