HAMAR: - De hadde litt snurr på oss i perioder, og før 2-1-målet hadde de oss på gaffelen, sier Torbjørn Orskaug, som også likte det unggutta presterte.

4. rekka kunne fort scoret på slutten av kampen. De bosatte seg nemlig i Lillehammers sone, men pucken ville ikke i mål.
- Det var moro å se på, sier Orskaug.
Aleksander Smirnov var glad for at Ruben Smith storspilte.
- Han hadde blant annet en viktig redning på stillingen 1-1, sier Sasja.
Og det var ikke hvilken som helst redning.
Ruben Smith kastet seg som en fotballkeeper, snappet pucken, og vurderte aldri å gi retur.
Sasja fortsetter:
- Det var en tung kamp en stund, men gutta var disiplinerte og så løsnet det. De rutinerte spillerne sto fram i dag. Moro å se at Mattias Livf er skikkelig på gang igjen, og så scoret Johnsen og Yetman etter at de ikke lyktes en eneste gang i treningskampene, sier Sasja, og avslutter:
- Det er alltid moro å vinne serieåpningen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.