Før det var spilt ett og et halvt minutt i kampen sto det allerede 0-1, og før pausesignalet etter én periode gikk så var ledelsen doblet.

Det fikk Dragons' sisteskanse Tommy Johansen til å tenke på Vålerenga-kampen, der det sto 0-3 før fem minutter var spilt.

- Åpningene var ganske like. Ikke i noen av de henger vi med i det hele tatt fra start. Vi bør være mer på hugget. Det ble en tung dag på jobben og 0-5 er bare pinlig, sier Johansen.

- Ingen unnskyldninger

Stemningen i garderoben etter kampen var laber. Folk deppet overalt, og mange hostet.

- Det var flere som spilte uten å være hundre prosent i dag, sier Johansen.

Christian Larrivée, Lars Løkken Østli, Jimmy Andersson og Magnus Eikrem Haugen var alle ute med skade til denne kampen.

- Vi kan ikke skylde på spillere som ikke var med. Spillerne som er med bør kunne spille bedre enn som så. Vi har ingen unnskyldninger, sier han.

Blant de fem baklengsmålene var to selvmål, der Anders Braavold og Nathan Martz var uheldige ved et par anledninger.

- Oilers får altfor enkle mål. Det virker nesten halvhjertet for vår del, mener sisteskansen.

Etterlyser opptur

Søndag står Stjernen for tur i Fredrikstad. Det ser dragenes nummer 53 på som en gylden mulighet til å snu den dårlige trenden.

- Laget har rotet seg inn i noe som ikke er helt bra nå. Vi må finne tilbake til det enkle spillet, for nå skal det tidvis gjøres for pent og slikt. Vi kan ikke reise til Fredrikstad med den innstillingen vi hadde i dag. Der har vi en god mulighet til å snu trenden, sier Tommy Johansen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00