• FOTO: Rune Steen Hansen.

Etter at Storhamar i går valgte å møte Lillehammer på bekostning av Lørenskog, har debatten går flittig på sosiale medier og nettaviser om Storhamars valg.

Klubblegende Erik Kristiansen mener debatten er uinteressant nå som kvartfinalene er valgt.

- Storhamar har et bedre lag enn Lillehammer. Jeg mener også at Engelage er en bedre keeper enn Foster, det er bare å se på statistikken. Storhamar kommer til å ta denne serien, sier Mester Erik.

De gule og blå kunne valgt et Lørenskog-lag i fritt fall, men valgte i stedet mjøsrival Lillehammer.

I dagens VG kan man lese at tidligere landslagskaptein, Øystein Jarlsbo, slakter Storhamars beslutning om å velge Lillehammer i stedet for Lørenskog. VG-journalisten hevder også at Lillehammer har en bedre målvakt i Brian Foster enn Storhamars Andrew Engelage.

For ordens skyld kan vi legge til at Andrew Engelage står med en redningsprosent på 92,7, og topper med det keeperstatistikken, mens Brian Foster ligger helt nede på 9. plass med 90,5 prosent.

TV 2-ekspert Ole Eskild Dahlstrøm er en av de som mener at Storhamar valgte rett.

- Lørenskog har vært veldig svake den siste tiden, men jeg mener fortsatt at Lørenskog har et bedre lag enn Lillehammer. Naboene på Lillehammer har to topprekker, mens Lørenskog har fire. Man kan også si at Lørenskog har slitt etter jul, men nå får de tilbake to toppbacker i Henrik Ødegård og Peter Messa som garantert kommer til å løfte laget, sier Dahlstrøm før han legger til:

- Hadde det bare vært èn singelkamp, så ville nok valget vært annerledes. Men jeg mener at Lørenskog er et langt tøffere lag over sju kamper enn Lillehammer.


Les også
SPORT - Artig at hockeyekspert tar feil.
Se her hva andre mener!
Les også
SPORT HATV: Se Rinkside her!
Se bildegalleri fra kampen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00