– Pål Johnsen er jo med videre uansett, han har kontrakt, men vi vet ikke hvilken rolle det blir ennå, sier sportssjefen.

Rakstad-Larsen & co. har satt ned noen konkrete punkter.

– Hovedtreneren skal håndtere de rutinerte gutta, samtidig som han skal utvikle unge spillere. Det blir viktig, sier Sjur Rakstad-Larsen, og fortsetter:

– Det kommer flere og flere unggutter med etableringen av Wang toppidrett, og vi må ta vare på råvarene, ha glede av dem. Den nye treneren må samarbeide godt med yngres og Wang, slik at totalen blir best mulig, sier han.

Sportssjefen fortsetter:

– Når det gjelder spillestil vil vi fortsatt spille fartsfylt og underholdende hockey. Det er vår stil, det er Storhamar, sier Sjur Rakstad-Larsen, som forteller at de jobber med en kandidat nå, uten at han vil si noe navn.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.