Stavanger tapte 1–5 mot østerrikerne.

– De hadde et solid lag da vi møtte dem, og de spilte oss ut. De spiller med høyt tempo og bra intensitet. Laget har skøytesterke spillere og mot oss fikk de for stor plass, men Storhamar kan ta Salzburg, sier Petter Thoresen, og fortsetter:

– De tapte mot danske Sønderjyske. Det var veldig menneskelig. Det handler om å tette godt igjen i egen sone, og nekte dem plass. Kommer de først inn på mål er de tunge.

Oilers-treneren er imponert over det defensive spillet til Storhamar så langt i Champions Hockey League.

– De slipper jo nesten ikke inn mål. De leverte veldig sterke resultater i de tre siste kampene i CHL.

Stavanger fikk Eisbären Berlin i sin 16-delsfinale.

Smirnov positiv

Også Storhamar-trener Aleksander Smirnov tror det er mulig å komme seg videre i CHL.

– Det var en bra trekning for oss. Jeg tror vi har gode muligheter. Jeg skal studere Salzburg-laget nøyere etter hvert, men jeg har skjønt at de spiller fysisk hockey, og har samme stil som noen av de sveitsiske lagene.

Smirnov har planlagt å se en borte- og en hjemmekamp i opptak med Red Bull Salzburg før bortekampen 22. september.

– Vi skal være godt forberedt, sier Aleksander Smirnov.

Gleder seg til fredag

Christian Larrivée gleder seg både til seriestarten mot Vålerenga fredag og 16-delsfinalen i CHL.

– Vi var ikke helt på i denne kampen mot Lillehammer, men fredag skal vi være klare, sier Larrivée, og fortsetter:

– I dag ble vi minnet på at det er hardt arbeid, få feil og smart spill som gjelder.

Han er forberedt på fysisk spill i bortekampen mot Red Bull Salzburg.

– De er minst like gode som Sparta Praha og Genève. Det blir en tøff kamp med fysisk hockey, men vi har vist at vi klarer slike utfordringer.

Gårsdagens kamp mot Lillehammer ble en tam affære. Det endte 3–3 i en rotete hockeykamp med mange feilpasninger og mye slurv.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.