Stjernen har fått en veldig bra start på sesongen, og står med åtte poeng etter tre serierunder. De er likt med Stavanger på toppen av tabellen.

Adrian Saxrud Danielsen står bokført med fire målgivende pasninger.

– Jeg har fått en fin rolle i laget, en lederrolle som jeg har lengtet etter. Nå har jeg muligheter til å bidra mye offensivt, og det er moro. Jeg får mye tillit og spilletid, og det gir sjøltillit, sier Hamar-gutten.

Han gikk til Stjernen foran denne sesongen.

– Jeg trives veldig godt, både i klubben og i byen. Jeg jobber i bank, og alt er på stell.

Stjernen er en liten overraskelse for noen så langt.

– Det har gått bra, og vi har hatt bra uttelling. Fortsatt er det en del å jobbe med, men slik er det vel for alle lag, sier Adrian Saxrud Danielsen.

I dag drar han altså nordover, til Hamar og CC Amfi.

– Jeg må innrømme at det blir litt spesielt, men jeg gleder meg, og tror det blir moro. Det blir sikkert litt rart å sitte i borteboksen i hallen jeg har tilbrakt så mange timer i. Vi er forberedte på en veldig tøff kamp, sier Saxrud Danielsen, og forteller at de har avsluttet kampene sterkt så langt.

– 3. periodene har vært best, og det er bra. Vi har klart å holde trøkket oppe.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.