Det er ingen tvil om at kanadieren er et forbilde og en perfekt læremester. Forleden var han midtpunktet da han var gjestetrener for ungene på Storhamars sfo-ordning, Storhamar Academy.

– En hærfører

Men det er ikke bare blant de yngste han står høyt i kurs. Lagkameratene snakker også varmt om poengkongen fra Canada.

Og etter at Mads Hansen måtte gi seg, trenger de gule og blå en ny kaptein.

– Han hadde vært en perfekt kaptein. «Larry» er en hærfører, en ledertype både på og utenfor isen – uten at han tenker over det sjøl. Han er bare slik, sier Andreas Øksnes, som også var gjestetrener i går.

Joakim Jensen er enig med Storhamar-backen.

– Christian er en bra leder, både på og utenfor isen. Jeg ser for meg at han er en het kandidat når det skal utnevnes ny kaptein. Larrivée viser veg på isen, og er også flink i garderoben, sier Larrivées rekkekamerat.

Alle hører etter

Den andre rekkekameraten, Eirik Skadsdammen, er enig.

– Han hadde vært en perfekt kaptein. Larrivée er et forbilde for alle, i tillegg til å være en veldig god hockeyspiller. Alle hører etter når han snakker, og han bryr seg om alle. Det siste er en utrolig viktig egenskap, sier Skadsdammen.

En beskjeden Larrivée syntes det var hyggelig å høre skrytet fra lagkameratene.

– Jeg har ikke tenkt så mye på at jeg kan bli den nye kapteinen. Men jeg ser jo at jeg kan være en kandidat. Jeg har vært her lenge, og er rutinert. Skadsdammen kan også være en kandidat, tenker jeg. Jeg må innrømme at det ville vært en ære å bli spurt om å bli kaptein. Vi får se hva som skjer, sier 32-åringen.

Klart etter ferien

Trener Aleksander Smirnov forteller at det ikke er klart med hvem som blir ny kaptein.

– Vi kommer med det etter ferien. Vi utnevner kaptein, mens spillerne får være med i prosessen rundt assistentkapteiner, sier Smirnov.

Som nevnt fikk ungene storfint besøk i går, og det var full gass etter at Alexander Reichenberg var ferdig med å lede oppvarminga.

– Det er utrolig moro at A-lagsspillere trener oss, sier Joachim Johansen Barmoen (10), som spiller hockey sjøl.

– Christian Larrivée, Jacob Berglund og Mikael Zettergren er mine favorittspillere i Storhamar, sier 10-åringen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.