• anonym: Jacob Berglund har vært god i hele høst. Lørdag så han sliten ut.

Storhamar er i fritt fall på tabellen om dagen.

Lørdag eksploderte Aleksander Smirnov i sinne etter sjokktapet. Han kjeftet, sparket en søppeldunk, og marsjerte rett ut i spillerbussen. Han ville ikke snakke med noen.

– Det var håpløst å få tak i meg etter kampen. Jeg skrudde av telefonen. Jeg ville ikke snakke med noen akkurat da. Jeg var så skuffet over det vi hadde levert. Vi skal slå Kongsvinger ti av ti ganger. Dette er nok min tøffeste tid som trener, sier Aleksander Smirnov dagen etter 4-3-tapet.

savner glød og lederskap

Treneren forteller at han savner glød, vilje og punch fra spillergruppen sin.

– Vi er ikke nok «på» når vi spiller kamp. Forrige sesong sto hele laget og dunket med køllene på vantet hvis en spiller dekket skudd eller satte inn en hard takling. Nå er det kanskje to-tre spillere som reiser seg i boksen. Jeg savner at vi backer hverandre opp, snakker sammen og gjør det vi har blitt enige om, sier Smirnov, som innrømmer at han savner lederskap i spillergruppen.

– Det er ikke så mange som står frem når ikke Christian Larrivée er med. Sist sesong hadde vi ikke bare ham, men også Pål Johnsen og Mads Hansen. Jeg savner at de eldste spillerne tar ansvar, og jeg skulle gjerne sett at flere kom inn til meg og ville diskutere, snakke og komme med nyttige innspill. Nå er det litt dødt, sier han.

hestmann-tabber

Robert Hestmann, som har spilt mindre og mindre den siste tiden, fikk sjansen igjen mot Kongsvinger. Det gikk ikke særlig bra.

Først ga han bort 2-2-scoringen med en stygg feilpasning fra kort hold. Så slapp han inn ei lompe fra blålinja på 3–2 til Storhamar.

Etter kampen tok han fullt ansvar.

– Det er min skyld at vi taper. Jeg var skikkelig klar før kampen, og jeg gledet meg til å spille igjen. Dessverre taper jeg kampen for oss. Jeg gir ikke gutta muligheten til å vinne når jeg gir bort to scoringer, sier Hestmann, som reddet 40 av 44 skudd.

– Vi skal ikke la Kongsvinger få skyte 44 skudd på oss. Det er ikke bra i det hele tatt, sier Aleksander Smirnov.

Les også
SPORT Robert Hestmann hadde en blytung kveld på jobben.
Les også
SPORT

HATV: Skadsdammen fortviler.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.