Petter Thoresen, som har sterke bånd til Hamar og Storhamar, mener Aleksander Smirnov og resten av Storhamar har vært for defensive og ensporet så langt i seriespillet.

– Storhamar har lyktes godt i Champions Hockey League med sin defensive, organiserte hockey. I eliteserien må de tørre å spille på en annen måte. Det blir for enkelt å spille defensivt uansett hvilken motstander du møter. De kan ikke bare spille på at motstanderne gjør feil, for det er ikke utviklende, sier Thoresen, og legger til:

– Storhamar har gode nok enkeltspillere til å spille offensivt, men har ikke gjort det, sier han.

spilte ikke lik hockey

Stavanger røk ut mot Eisbären Berlin i forrige CHL-runde, men har taklet serieprogrammet langt bedre enn Storhamar.

Thoresen mener de var godt forberedt på det som ventet dem.

– Vi tapte en del kamper det første året vi var med i CHL, så derfor var vi mer forberedt på hva som ventet oss i år. Vi var opptatt av ikke å spille likt i CHL og i serien, sier han.

gleder seg til kampen

Petter Thoresen gleder seg til å møte laget som ga ham sju finalekamper å bryne seg på i vår.

– Vi går for å lede tabellen inn til landslagspausen til helgen, og trenger derfor å vinne kampen mot Storhamar. Storhamar skal spille CHL tirsdag, og jeg tror de ønsker å få med seg en så god følelse som mulig inn mot den kampen. Det blir spennende å se hvordan matchen blir. Vi er godt vant til å møte lag som legger seg lavt i banen, så det vil ikke være noen overraskelse om det er det vi møter, sier Thoresen, som ikke bekymrer seg for om Christian Larrivée er med eller ikke til kveldens kamp.

– Vi legger ikke opp noen egen taktikk for å stoppe ham. Vi har heller ikke noen egen taktikk mot for eksempel Jacob Berglund. Vi ønsker å være godt forberedt mot alle spillerne vi møter, sier han.

ønsker revansje

Torsdag tapte Stavanger 1–2 hjemme mot Stjernen. Den kampen har Thoresen tenkt å snu til noe positivt mot Storhamar.

– Vi var ikke gode nok mot Stjernen. Vi kom til en haug av skudd, men var for tamme på andrepuckene. Vi tok flere dumme avgjørelser, og det er viktig at vi klarer å tenke litt smartere mot Storhamar, sier Thoresen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.