Midt under løpeøkta i går ble det meldt at Martin Gran hadde tråkket over inne i skogen i Furuberget. Minuttet seinere kom assistenttrener Torbjørn Orskaug løpende ut av skogen med Gran på ryggen.

Vel framme ble det konstatert et solid overtråkk, og i går kveld kunne fortsatt ikke 19-åringen gå på beinet.

– Jeg tar det helt rolig nå og går ikke på det. Jeg håper det går over raskt, sier han til HA-sporten.

Gran feide inn i norske eliteserie for to år siden, og det ble stilt store forventninger til han før forrige sesong.

I stedet ble det et år uten den store framgangen. Det håper han vil snu nå.

– Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Vi har trent bra hele laget. Vi er godt forberedt.

– For min egen del har jeg alltid tatt sommertreninga seriøst. Og kanskje har vi jobbet litt smartere nå. Og vi har hatt litt flere økter, sier Gran.

Støtter Nilsen

Han mener også at Sjur Robert Nilsen har et poeng når han stiller spørsmålet om unge norske spillere har det litt for godt. Han ser også at det er flere dansker enn norske spillere som kommer seg opp i NHL.

– Med bare talent kommer du ikke så langt. Du må tørre å satse ordentlig for å gå hele veien. Det er nok en del som velger den behagelig veien. Jeg ser det er flere som kommer hjem etter å ha vært i Canada. For å lykkes hundre prosent må vi bli tøffere i hodet. Når det gjelder danskene, slår vi dem gjerne i yngre junior, men likevel får de flere spillere opp i NHL, sier Gran.

Bäärnhielm var sterk

HA-sporten fulgte for øvrig løpingen i Furuberget fra start til mål i går. Og vi kan melde om at flere spillere viste god form.

Eirik Skadsdammen imponerte med å ligge nesten helt i front selv om det bare var tredje løpeturen hans etter beinbruddet i sluttspillet i vår.

Helt fremst lå Patrik Bäärnhielm. 33-åringen virket veldig løpssterk på alle fire rundene.

På h-a.no kan du få med deg videoen som forteller hvordan spillerne selv opplevde hardkjøret i Furuberget.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.