Erik de la Rose håper Storhamar klarer å beholde sin største offensive stjerne også neste sesong.

– Det er veldig viktig med kontinuitet når vi skal bygge videre på laget vårt. Vi mistet mange spillere etter den forrige sesongen, og i år har vi brukt litt tid på å finne de gode relasjonene. Derfor er ekstremt viktig å beholde Jacob, Sier de la Rose.

Backen er imponert over de offensive kvalitetene til den svenske centeren.

– Jacob er blant de spillerne i serien. Jo flere spillere han har rundt seg, jo bedre er han. Han er rask, har god teknikk og et veldig bra skudd. Offensivt er han ekstremt god, skryter han.

de la Rose, som hadde en veldig god debutsesong i Storhamar, har slitt med å komme opp på 2014/15-nivået sitt. Men søndag var han god da Lørenskog ble slått 6–2.

– Jeg følte det gikk bra for meg sist kamp. Vi hadde noen skader på backplassen, og det gjorde at jeg fikk spille mer enn hva jeg har gjort tidligere i sesongen. Kampen mot Lørenskog gikk veldig bra, og nå må vi bare fortsette på det sporet, sier Erik de la Rose.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.