Martin Blakseth Huse, som er ekte Storhamar-gutt, gikk til Stavanger foran forrige sesong. 25-åringen var veldig god for Oilers i semifinalene mot Vålerenga og i finalene mot gamleklubben.

Men starten på sesongen ble ruskete for 25-åringen.

– Det var stor konkurranse om plassene, og jeg fikk lite spilletid. Jeg satt også på tribunen i noen kamper. Det var tidvis veldig tungt, og jeg fikk testet moralen. Det handler om å komme seg opp på hesten igjen. Jeg trente ekstra økter med løping, skøytegåing og styrke. Jeg fortsatte å jobbe hardt, selv om det ble lite spilletid, og totalt sett føler jeg at jeg kom styrket ut av det, sier Blakseth Huse, og fortsetter:

– Det løsnet i semifinalene og i finalene.

Løst fra kontrakten

Etter sesongen ble han enig med klubbledelsen i Stavanger, og 25-åringen ble løst fra kontrakten, som han hadde ett år igjen av.

– Det var en helhetlig vurdering. Dette var noe jeg hadde tenkt på lenge og jeg trivdes ikke så godt som jeg skulle ønske i Stavanger.

Etter noen uker i Hamar løste det seg med en kontrakt i gamleklubben på Hamar vest, med hjelp av Powerplay Club.

Glad og takknemlig

– Jeg er veldig takknemlig for at det løste seg med Storhamar. Jeg hadde lyst til å komme hjem og spille hockey her.

25-åringen, som debuterte på A-laget i Storhamar i 2006, har kommet inn på et masterstudie ved Høgskolen i Hedmark.

Han gleder seg til comeback i Storhamar.

– Det er veldig bra bredde og mange gode spillere i troppen, sier Martin Blakseth Huse, som ble imponert over det de gule og blå presterte forrige sesong.

– Storhamar hadde mange gode spillere. De fikk til en bra miks mellom flere unge, gode importer og rutinerte, egne gutter. I tillegg var det en enorm entusiasme både i og rundt klubben. Det ble gjort en solid jobb med økonomien, og det var imponerende mange tilskuere, sier Blakseth Huse, som ikke tenker så mye landslaget.

– Nå er det fullt fokus på å prestere for Storhamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.