Storhamars assistenttrener, Pål Johnsen, er imponert spillet Martin Rønnild har levert i gult og blått i sin første sesong som seniorspiller.

har ikke respekt for noen

– Martin har vært god for oss i hele høst, men jeg synes han har hevet seg noen hakk den siste tiden, sier Johnsen om 96-modellen og legger til:

– Han bryr seg ikke noe om hvem han møter når han er på isen, og det har vært morsomt å se. Han er knalltøff å møte, og det er viktig å slike spillertyper i laget. Han gir oss energi, sier Pål Johnsen, som mener laget har løftet seg på trening den siste uka.

– Vi har gjort unna en veldig god treningsuke, og nå gjelder det å forsette der vi slapp mot Lørenskog sist (vant 3-4). Da var vi kjempegode, sier Pål Johnsen.

spesielt å møte stjernen

Martin Rønnild, som er født og oppvokst i Fredrikstad, forteller at han gleder seg stort til å møte gamle lagkamerater.

– Det vil alltid være spesielt for meg å spille mot Stjernen. Nå har vi ikke møtt dem på en god stund, og derfor er jeg litt ekstra spent før kampen, sier Rønnild, som valgte Storhamar foran Stjernen og Frisk Asker da han kom tilbake til Norge etter tre sesonger i Sverige og juniorlaget til Brynäs.

– Jeg kom ikke hit bare fordi Storhamar har et bedre lag, men vel så mye fordi jeg så på Storhamar som det beste stedet å utvikle seg videre. Her må man være på jobb hver eneste dag, og det er noe jeg liker godt, sier Rønnild, som smiler når han får høre hva Johnsen har sagt om ham.

glad for skryt

– Det er kult å få skryt. Jeg prøver bare å smelle på, jobbe hardt og spille det spillet jeg er best til, sier Rønnild, som brukte litt tid på å knekke senior-koden.

– Dette er min første sesong som seniorspiller, og det tok litt tid før jeg følte meg helt trygg i laget. Det er ikke så unaturlig, sier Martin Rønnild.

– Larrivée ser pigg ut

Christian Larrivée har trent fullt med laget hele uken, men kveldens kamp kommer litt for tidlig for kapteinen.

– Han har vært veldig god, og det er morsomt å se hvor mye han løfter ungguttene i fjerderekka når han tråkker til. Han ser pigg ut, og det er godt å se, sier han.

Les også
SPORT RINKSIDE: Se reaksjonene etter Storhamars pinlige 5-4-tap for Stjernen her på h-a.no!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.