DRAGONS - STJERNEN 4-1:

 

Etter to gode forsøk mot topplagene Vålerenga og Oilers, som resulterte i null poeng for Dragons, kapret de gule og blå sine første poeng i 2014 da Stjernen gjestet Hamar OL-Amfi.

Til tross for trepoengeren er det ikke en hoppende glad målscorer Lars Erik Hesbråten som møter HA etter kampen.

– Vi får en bra start med et tidlig mål, men etter det gjør vi ikke en veldig god kamp. Enkle feil straffes med noen skudd i stolpen og i tverrliggeren. Skuddstatistikken vinner vi kun med ett mål og Tommy redder noen pucker. Det var ikke noe fyrverkeri, sier Hesbråten etter 4-1-seieren.

Allikevel innser han at poengene teller mest.

– Tre poeng er det viktigste, og vi tar med oss dem. Likevel er vi ikke helt fornøyd med måten vi spiller på, forklarer Hesbråten.

Kjappe scoringer

Dragons gikk rett i strupen på sine røde og hvite gjester, og etter bare 18 sekunder smekket Andreas Øksnes inn 1-0 fra blålinja.

Etter den forrykende starten, dabbet tempoet betraktelig av utover i perioden, før det smalt igjen rett etter første hvile.

Nathan Martz brukte kun 1.08 av andreperioden på å doble ledelsen for heltente drager i overtall.

Også i kampens siste periode kom Dragons-scoringen tidlig.

Gullhjelmkledde Joakim Jensen viste at han er tilbake, og etter 1.18 av tredje periode punkterte han oppgjøret med sin 3-0-scoring.

Ingen spenning

Lars Erik Hesbråten rakk å legge på til 4-0, før bortelaget omsider fant veien forbi Tommy Johansen, da Gustaf Thorell reduserte.

Dragons maktet aldri å skape spenning, og Dragons kontrollerte hjem sine første poeng i 2014. Nå venter fire strake bortekamper. Første test er Frisk Asker førstkommende søndag, før Lillehammer, Lørenskog og Tønsberg venter i løpet av de to neste ukene.

– Asker er et guffent lag å møte, og de er gode hjemme. Det blir en vanskelig kamp å spille, avslutter Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.