Storhamars beste spiller denne sesongen, Jacob Berglund, er inne i en tung periode. Tre målpoeng på seks kamper er fasiten for mannen som har vært en poenggarantist i Storhamar-drakta.

– Jeg forsøker å få i gang spillet inn mot sluttspillet. Det har gått litt tregt i det siste, og vi har trent hardt for å komme i slag. Jeg føler det var et skritt i riktig retning mot Stavanger, sier Berglund.

18 skudd på Stavanger-keeper Henrik Holm var hva Storhamar produserte lørdag. Berglund mener det ikke spiller noen stor rolle hvor mange skudd de avfyrer i løpet av en kamp.

– Det var litt sluttspillshockey mot Stavanger. Vi trenger ikke alltid skyde 45 skudd for å vinne kamper. Hadde vi fått et mål på 18 skudd, da hadde alt vært bedre, forklarer han.

Naturlig med formdupp

Selv er han ikke bekymret over en formsvikt.

– Selv om vi ikke scorer mål, så synes jeg vi spilte en bedre kamp nå. At jeg ikke plukker målpoeng spiller ingen rolle- Så lenge det kommer i sluttspillet så bryr jeg meg ikke, smiler han lurt.

Assistenttrener Pål Johnsen er heller ikke bekymret over den fattige poengproduksjonen fra spilleren med gullhjelmen. Han mener det er bedre at formsvikten kommer nå enn om noen uker når sluttspillet braker løs.

– Alle spillere får en dupp på poengproduksjonen. Du klarer ikke holde det oppe hele året. Sånn er det, og det må du leve med. Du kan ikke la det knekke deg, forklarer Johnsen.

Tålmodighet

Mot Stavanger var Hampus Gustafsson igjen satt sammen med Berglund og Mikael Zettergren, forteller Johnsen.

– Vi har ønsket å prøve litt unggutter sammen med dem for å bygge opp de unge spillerne. Det har funket sånn passe, synes vi. Nå prøver vi Hampus igjen, og vi får være tålmodig på det framover. Sånn blir den rekka inn mot sluttspillet, sier han.

Både Berglund og Johnsen mener det var mye positivt å ta med seg fra møtet med serieleder Stavanger Oilers.

– Vi hang godt med mot Stavanger og gjorde jobben vår. Det er en god bekreftelse inn mot sluttspillet på at vi har sjans til å ta dem. Vi kunne ha gjort et par mål og vunnet kampen, og i sluttspill kan alt skje, sier Berglund optimistisk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.