Hamar-gutten har spilt seks sesonger og 257 A-kamper for Storhamar. 23-åringen gikk til Sparta foran denne sesongen.

Og det er blitt et tøft semifinalemøte med tidligere lagkamerater.

Passive og engstelige

– I de to siste kampene føler jeg at vi har vært det førende laget, og vi burde vunnet begge kampene. Det er vanskelig å forklare hva som har skjedd. Vi ble passive, litt engstelige på slutten av kampene. Vi har spilt bra i 50 minutter, og burde klart å holde unna. Spesielt i den kampen hvor vi ledet 4-1, og Storhamar kom tilbake i løpet av drøye sju minutter, og vant i sudden death. Det var total kollaps. Det skal ikke skje, og det er veldig frustrerende. De to siste semifinalene har vært frustrerende, sier 23-åringen.

Ville prøve noe nytt

Børresen ser naturlig nok at tre tap på rad gjør ting veldig vanskelig i denne semifinaleserien for Sparta.

– Rett etter kampen tirsdag var det veldig tøft. Vi har rotet bort to kamper, og vi må lære av feilene. Samtidig må vi nullstille, og kjøre på. Vi må vinne resten rett og slett, sier Eirik Børresen.

23-åringen forlot Hamar og Storhamar sist sommer da det så bekmørkt ut for hockeyklubben på Hamar vest.

– Jeg hadde bestemt meg for å dra uansett, uavhengig av den økonomiske situasjonen. Jeg hadde stagnert litt, og ville prøve noe nytt. Det har vært en bra sesong for min del. Jeg har fått mye istid, og fått spilt sammen med gode spillere.

– Har Storhamar overrasket deg denne sesongen?

– De har overrasket meg veldig. De har et bra lag, og det virker som om det jobbes godt i hele klubben. De har klart å snu økonomien. Det er bra for Storhamar og Hamar som hockeyby. Da jeg skrev under for Sparta så det alt annet enn bra ut, sier 23-åringen, som har kontrakt med Sarpsborg-klubben en sesong til.

I stjernerekke

Tirsdag spilte Eirik Børresen sammen med Dion Knelsen og Henrik Malmström. De var Spartas beste rekke i den kampen. Knelsen scoret ett mål, som Børresen hadde målgivende pasning på. Det andre Sparta-målet ble satt inn av svenske Malmström.

Det var tre Storhamar-spillere som gikk til Sparta foran denne sesongen. De to andre er målvakten Tommy Johansen og Fredrik Lystad Jacobsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.