– Jeg ville egentlig ikke tilbake til Tsjekkia, men det var før Sparta Praha kom på banen, forteller backen.

Tilbake i hjemlandet trives han i landets mest omtalte klubb - klubben alle misliker.

– Uansett hvem vi spiller mot så hater de oss. Likevel er det fullt hus overalt hvor vi spiller, gliser den storvokste 24-åringen.

– For min egen karriere tror jeg et opphold her kan være bra for meg, sier Polasek som aldri tidligere har møtt et norsk lag på hockeybanen.

– Jeg gleder meg til å besøke Norge og bli kjent med måten de spiller hockey. For oss er CHL ett av to store mål denne sesongen, og vi kommer til å være veldig klare når vi møter Storhamar i den første kampen, slår Adam Polasek fast.

den største

Vladimir Zabrodski blir regnet som klubbens største gjennom tidende.

Dette er klubbens gullrekke: Jiri Holecek (målvakt) - Karel Gut, Frantisek Tikal (backer), Jan Havel, Jiri Hrdina og Vladimir Zabrodsky (løpere).

rett fra italia

Sparta Praha kommer rett fra Italia til Norge, Hamar og Hamar OL-Amfi.

Det tsjekkiske laget dro til Italia for å trene og spilte kamper i Syd-Tyskland foran møtet med Storhamar.

Laget har deltatt i Dolomiten Cup og tapt begge sine kamper mot de tyske lagene Ingolstadt (4-3) og Adler Mannheim (3-2 etter straffer).

– Åpningskampen I CHL mot Storhamar er på ingen måte noen treningskamp for vår del. Vi tar den kampen på fullt alvor og forbereder oss maksimalt til møtet med en temmelig ukjent motstander, sier trener Josef Jandac.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.