TV2s hockeyekspert følger med på Smirnov-saken.

– Slik jeg ser det er Smirnov en bra mann. Han er en Storhamar-gutt, og har en bra standing i klubben, slik jeg har forstått det, sier Dahlstrøm, og fortsetter:

– Jeg forstår at Sasja er fristet av et tilbud fra KHL, som er en utrolig bra liga. Det er helt sikkert spennende. Vi får se hva som skjer.

Hvis Smirnov velger å dra, tror Dahlstrøm at det finnes gode trenere til å overta.

– Det finnes andre trenere, og hvis det skjer er det ingen grunn til panikk. Men det ligger alltid en usikkerhet der. Hvis det skulle bli aktuelt med trenerbytte tror jeg Storhamar er tjent med en utadvendt og romslig person, ikke en kjeftebøtte, sier Ole Eskild Dahlstrøm.

Han ble imponert over det Storhamar gjorde i CHL og i sluttspillet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.