• TIDLIG DUSJ: Christian Larrivée ble sendt i dusjen etter en slåsskamp.
    FOTO: Håkon T. Kristiansen

Storhamar åpnet best i egen hall, men til tross for en god start på kampen uteble scoringene og Lørenskog spilte seg inn i kampen.

Da bortelaget skrudde opp tempoet tok det ikke langt tid før Lars Erik Hesbråten ble hengende etter og måtte sette seg i utvisningsboksen for hekting. Lørenskog evnet ikke skape noe som helst i deres første overtall.

Storhamar red av nok en undertallsperiode fire minutter før periodeslutt, og holdt unna til pause.

- Fram til Hesbråtens utvisning var det Storhamar som holdt i taktpinnen, men etter det første overtallet var Lørenskog det beste laget. De skal være godt fornøyd med 1. perioden de gjennomførte, sa TV2-ekspert Ole Eskild Dahlstrøm i pausen.

2. PERIODE:

Storhamar kom ikke skikkelig i gang etter pause heller og det var gjestene som scoret kampens første mål. Ni minutter ut i midtperioden mistet Joakim Jensen pucken på vei fram og Lørenskog kontret. Hestmann reddet det første skuddet fra Tony Romano, men på returen ga Christian Bull pucken til Stefan Espeland som fikk en enkel jobb med å sette gummiskiva under armen på målvakten.

Kun halvannet minutt senere doblet Lørenskog ledelsen da Mats Trygg fyrte av et skudd som Hestmann ga en enkel retur på. Steffen Thoresen lot seg ikke be to ganger og lurte inn 0-2.

Så tok det virkelig fyr i Amfi'n. Christian Larrivée hadde blitt terget hele kampen og til slutt var han lei. 12 minutter ut i perioden barket Larrivée og Lørenskogs Villiam Strøm sammen. Begge ble tildelt 5 minutter pluss video og måtte gå i dusjen. 

Like etter slåsskampen var plutselig Romano alene med Hestmann, men keeperen dro fram en viktig redning med leggskinnet.

Etter to totalt mislykkede power play stemte det endelig for Storhamar-gutta. Halvannet minutt før pause plukket Jacob Berglund opp pucken i rundvantet og serverte rekkekompis Hampus Gustafsson som på direkten satte pucken i nærmeste hjørnet.

Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-2.

- Lørenskog leder fortjent. De har hatt mest og best kvalitet, men Storhamar fikk et viktig mål i overtall og går i garderoben med trua på seier, sa Dahlstrøm etter 2. perioden.

3. periode:

Lørenskog åpnet 3. perioden med å pådra seg to kjappe utvisninger før minuttet var spilt. Det skulle vise seg å bli skjebnesvangert. I spill fem mot tre var vertene nådeløse. Klikk klakk-spillet satt og til slutt var det Gustafsson som fyrte av, pucken gikk via kølla til Berglund og i mål.

Fem minutter ut i perioden var Storhamar i undertall, men Martin Rønnild kontret og ble dratt ned av Robin Sterner. Fredrikstad-gutten ble tildelt straffe, men maktet ikke overliste Jeff Jakaitis.

Midtveis ut i perioden pådro samme Rønnild seg en to-minutter på en unødvendig slashing. Det overtallet utnyttet Lørenskog seg av. Espeland dundret til og rett foran Hestmann styrte Nathan Lognpre inn 2-3-scoringen.

Flere scoringer ble det ikke, og Storhamar gikk på et nytt serietap.

- Lørenskog spiller en god bortekamp og vinner sånn sett fortjent, sa Dahlstrøm etter kampslutt.

Storhamars lag:

Målvakt: Robert Hestmann (Kristian Dahlø).

1. rekke: Christian Bull, Scott Hotham - Alexander Reichenberg, Christian Larrivée, Joakim Jensen.

2.  rekke:  Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Hampus Gustafsson, Jacob Berglund, Mikael Zettergren.

3. rekke: Patrik Bäärnhielm, Magnus Eikrem Haugen - Eirik Skadsdammen, Martin Blakseth Huse, Martin Gran.

4. rekke: Jimmy Andersson - Martin Rønnild, Jørgen Langdalen, Lars Erik Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.