NM på skøyter arrangeres i Bjugn denne helgen. Det har vår eneste lokale utøver gjord det svært så bra, selv om det ble en fjerdeplass  på 1.000 meteren.

- Jeg satset alt på 500 meteren, så en fjerdeplass er greit på 1.000 meteren. Selvfølgelig er det surt med en gang, men jeg er fornøyd med helgens NM.

Det var tråe forhold i Bjugn og det ble en kamp mot syra.

- Jeg startet litt svakt, men mellomrunden var strålende. På de siste 300 meterne kom syra for fullt. Den yttersvingen er nok den lengste jeg noen gang har løpt, sier Martine Ripsrud.

Nå er det bare å vente noen dager for Martine. Spenningen er om hun blir tatt ut av Norges Skøyteforbund til å gå verdenscup i Asia.

- Jeg håper selvsagt at jeg er med. 500 meteren min i dette NM tyder jo på at jeg er god nok, sier Martine Ripsrud.

Ida Njåtun vant 1.000 meteren på tiden 1.18,72. Hege Bøkko tok andreplassen på tiden 1.19,45. Tredjeplassen tok Ellen Bjertnes på tiden 1.21,77 og Martine Ripsrud rett etter på tiden 1.22,30.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.