- Dette var kjempegøy. Jeg var litt nervøs før vi skulle på scenen, men alt gikk som det skulle, smiler Juliane Frøyland (12) like etter lørdagens første forestilling. Hun trekker pusten sammen med venninnene Anine Randgaard (13) og Pernille Therese Alm (13). Venninnegjengen har drevet med dansing omtrent så lenge de kan huske, og de har ikke tenkt til å legge fra seg danseskoene med det aller første.

- Jeg kommer nok til å danse så lenge kroppen holder, sier Anine Randgaard. De unge danserne forteller at de ble kjent med hverandre gjennom dansingen.

- Her har jeg fått venner for livet, sier Alm.

Det var i alt tre forestillinger med godt over 300 barn og unge i aksjon under dansestudioets store sommeravslutning. De minste i aksjon på dagtid da de gjennomførte to runder med forestillingen "The Freshest kids". Senere på dagen  var det dansestudioets eldste elever som fant vegen til parketten da de framførte forestillingen "Suits and Tights".

- Jeg er kjempestolt over alle elevene. Det er kjempegøy å drive PS:DANCE på dager som dette, smiler Therese Slob etter lørdagens første forestilling. Det er hun som til daglig driver dansestudioet sammen med med ektemannen og dansepartneren Ruben-Arie Slob. Therese Slob forteller at dansegleden er stor i Hamar.

- Det er veldig mye energi og engasjement rundt dansingen her i Hamar. I dag har vi 320 barn og unge på scenen, men mange av dem går på flere kurs i løpet av uka. Vi har ukentlig over 400 besøkende i våre dansestudio, sier hun. Slob forteller samtidig at dansegleden forsåvidt gjelder for gutter og jenter i alle aldre. 

- De yngste begynner allerede i fireårsalderen, men vi holder også kurs for godt voksne mennesker i 50-årene, sier Therese Slob. 

Se bilder fra lørdagens første forestilling øverst i saken. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00