Syver Karlsen slet mye med skader sist sesong. Nå er han altså klar for Dala. Det samme er dansken Nicolai Vagn Michaelsen, som stort sett spilte 3. divisjonsfotball for HamKam forrige sesong.

Erik Sigtbakken skal også spille for Brumunddal kommende sesong. Brumunddølen kommer fra spill i Lillehammer.

- Vi har dialog med HamKam hele vegen. Jeg er strålende fornøyd med å få inn Syver. Han har slitt en del med skader, men har et stort potensial. Syver kan trene for fullt fra januar. Vi får en solid midtstopper og mulig back. Nicolai er også en spennende spiller. Erik Sigtbakken hadde en veldig god sesong for tre sesonger siden i 2. divisjon. Han er treningsvillig og sugen på å kjempe om en plass på laget, sier Dala-trener Fred Leo Nysæter.

Nysæter har også signert Dardan Rexhaj og Gaute Granmo. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.