Storhamar imponerte og overtok ledelsen fra HamKam i Best med ball.

Men enn så lenge, etter fem episoder, er det kun Truls Jevne Hagen i HamKam som har truffet tverrliggeren fra midten.

Brumunddals Kristian Eriksen skal forsøke å kopiere Jevne Hagen, men trener Fred Leo Nysæter forteller at han ikke har spesielt troen på at Eriksen treffer.

Torgeir Strand Osmo skal teste skuddfoten, og han er ikke helt fornøyd med ballen. 

Markus Haave Andersen skal teste seg på promillestraffe, og han mener selv han har en fordel ettersom han ikke er blant de høyeste spillerne.

Men etter å ha snurret ti runder rundt ballen, er han langt unna å treffe krysset, slik han selv håpet på. 

Få med deg hvordan Dala-gutta gjør det i Best med ball.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.