(Brumunddal - Grorud 0-3)

Da Brumunddal slapp inn på overtid mot Finnsnes, og dermed fikk ett poeng i stedet for tre, rykket laget ned fra 2. divisjon.

Dermed var det kun æren å spille for i hjemmemøtet med Grorud.

- Jeg er stolt over hvordan vi har klart å mobilisere hver uke. Men nå var det ikke mer kull å kaste på bålet, sier trener Fred Leo Nysæter til HA-sporten.

Kristian Eriksen er helt enig med treneren.

- Førsteomgangen er ikke noe vi skal være bekjent av. Vi bedrer oss litt etter pausen, men det er likevel ikke i nærheten av bra nok.

Hamar-gutten følte også at sesongen var over da de ikke kom hjem med tre poeng fra Finnsnes.

- Lufta var ute av ballongen. Vi klarte ikke å komme opp på det nivået vi ønsker. Det er kjedelig, men sånn er det, sier han.

tabber

Brumunddal lå under 0-2 etter en sjansefattig og tempofattig omgang på Sveum.

Da Markus Haave Haave Andersen måtte gå av banen med en skade etter 34 minutter, kom Christoffer Heier Solbakken inn for ham.

Og uheldige Solbakken brukte kun et drøyt minutt på å sette ballen i eget mål. Et innlegg kom langs bakken fra Groruds venstreside, og Solbakken forsøkte å klarere ballen. Men endte i stedet med å sette den i eget mål.

Målvakt Emil Holst sto for omgangens andre store tabbe da han bommet på en innoverskrudd corner på overtid, slik at Sander Birkeland fikk en enkel oppgave med å heade ballen i mål fra kort avstand. 

0-3

Kampen siste scoring ble satt da Vetle Skåttum fikk to sjanser i boksen. Han klinte til, og på første forsøk ble ballen stoppet, før han dro til igjen - og denne gangen fikk han nettsus.

Brumunddals lag (4-4-1-1): Emil Holst - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Syver Karlsen - Markus Haave Andersen, Henrik Lehne Olsen, Mathias Pedersen Aasand, Jonathan Helmersen - Kristian Eriksen, Sigurd Ertsås.

Benk: Andreas Ulla, Christoffer Heier Solbakken, Torgeir Strand Osmo, Jørgen Nybu, Peder Nybak Nysæter, Christian Høgset, Mahad Abdi Abdillahi.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.