– Det er artig å score mål.

Slik lyder en matchvinner etter å ha avgjort serieåpningen.

Les hva Brumunddal-spillerne fikk på børsen her.

Markus Haave Andersen kronet en god kamp med å score vinnermålet, før han ble byttet av banen sekunder senere.

Les kampreferatet her.

Unggutten var iskald da han fikk muligheten etter 72 minutter.

Fra 11 meters hold plasserte han ballen iskaldt forbi Kjelsås-keeper Erik Sleipnes Sivertsen.

– Det var skudd fra Henrik, og så et skudd eller pasning fra Ertsås, men jeg vet ikke hva det var. Det var artig at den kom der, og jeg fikk veldig god tid, så jeg er ganske fornøyd med at jeg holdt meg såpass kald som jeg gjorde, og at jeg scoret, sier han.

Skulle byttes av

Dala-trener Fred Leo Nysæter var fornøyd med Haave Andersen etter seieren.

– Målet kom i en god periode som vi har, men «dukk opp-Markus» var på rett plass. Han skulle egentlig bytte, så det var greit at han fikk score før vi tok ham av.

Det var så vidt Haave Andersen rakk å avgjøre kampen. Han skulle nemlig byttes av banen ved neste avbrudd i spillet.

Nysæter synes det er fortjent at Markus Haave Andersen fikk seiersmålet i serieåpningen.

– Markus har gjort en strålende vinter og kommet mer og mer, og han biter godt fra seg. Han har raske føtter og er god i den defensive biten som kantspiller, sier Nysæter.

Brumunddal-treneren synes ikke kampen var spesielt god fra hjemmelagets side.

Nysæter var misfornøyd med nøyaktigheten offensivt.

– Strukturen defensivt er jeg godt fornøyd med. Men vi har litt å gå på spillemessig.Vi er for unøyaktige i mye av det vi gjør, hvor vi har muligheter til overganger, og vi slurver i pasningsspillet. Men på en sånn dag hvor moralen er til stede, så klarer vi å berge det på moralen.

– Slike lag vi skal slå

Haave Andersen er enig med Dala-treneren.

– Vi fikk ikke satt spillet ordentlig, så det ble mye kriging. Vi utnytter de sjansene vi har, og vi kan kanskje score på et par til. Jeg føler innsatsen gjorde det avgjørende i dag, forteller matchvinneren.

Begge er enig i at tre poeng mot et lag som Kjelsås er absolutt nødvendig skal denne sesongen blir en suksess.

– Det er slike lag vi skal slå, og artig å få tre poeng i første seriekamp. Da vet vi hva vi må jobbe videre med, og jeg føler vi har stått på godt i vinter alle mann, forteller Haave Andersen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.