Dala-trener Fred Leo Nysæter var godt fornøyd med Markus Haave Andersen, som skulle bli byttet ut da han satte 1-0, midtveis i andreomgangen.

Les kampreferatet her

- Markus var veldig sliten, men heldigvis rakk han å score før vi fikk byttet ham ut.

Han var storfornøyd med seier i sesongens første seriekamp.

- Det var utrolig herlig å starte sesongen med tre poeng. Jeg er veldig imponert over moralen. Anders Ludvigsen og Kristian Eriksen er gode eksempler på det. Det er utrolig viktig. Jeg følte at vi hadde veldig god kontroll i spillet, men de var gode på dødball. Jeg synes vi løste det bra.

Markus Haave Andersen scoret i siste seriekamp i fjor, og scoret altså i første serierunde denne sesongen. Han var strålende fornøyd etter kampen.

- Det var mye klabb og babb, og plutselig fikk jeg ballen. Jeg var helt alene på bakerste stolpe, heldigvis klarte jeg å holde hodet kaldt og sette ballen i hjørnet. Det var utrolig moro, forteller matchvinneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.