Serieoppsettet i 3. divisjon avdeling 5 med Brumunddal, Ottestad og Løten er klart.

Brumunddal møter Trondheim-lag de ti første serierundene og får dermed lange bussreiser annenhver uke innledningsvis i sesongen. Første serierunde går borte mot Rosenborg 2. Også Løten har et trønder-tungt oppsett i starten.

Ottestad serieåpner med lokaloppgjør hjemme mot Gjøvik/Lyn før de får seg en Trondheimstur og skal møte Verdal i andre serierunde.

Løten møter Melhus i Trondheim i serieåpningen den 14. april. Rosenborg-legenden Roar Strand er spillende trener for laget. Også Løten møter Trondheimslag hjemme og borte i de ni første serierundene, dersom man regner Tynset som en av dem.

Hele serieoppsettet finner du på fotballforbundets hjemmesider.

Løten og Ottestad møter hverandre 16. juni første gang. Mellom den tiende og tolvte serierunden møter alle de lokale lagene hverandre.

BRUMUNDDALS FEM FØRSTE:

1. runde: RBK 2 - Brumunddal

2. runde: Brumunddal - Melhus

3. runde: Kolstad - Brumunddal

4. runde: Brumunddal - Tillerbyen

5. runde: Orkla - Brumunddal

LØTENS FEM FØRSTE:

1. runde: Melhus - Løten

2. runde: Løten - Kolstad

3. runde: Tillerbyen - Løten

4. runde: Løten - Orkla

5. runde: Tynset - Løten

OTTESTADS FEM FØRSTE:

1. runde: Ottestad - Gjøvik/Lyn

2. runde: Verdal - Ottestad

3. runde: Ottestad - RBK 2

4. runde: Steinkjer - Ottestad

5. runde: Ottestad - Melhus

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.