Brumunddal møtte 4. divisjonslaget Løten til deres aller første vinter-test før 2. divisjon braker løs i vår.

Vakker debutscoring

På kunstgresset på Løten var det Dala-gutta som tok kommando. Men det tok lang tid før Kevin Knappens gutter tok ledelsen.

Ikke før det var spilt 35 minutter fant Brumunddal nettmaskene. Nykommer Stian Nyhus dro seg fint inn fra venstre og dunket inn 1-0 bak Løten-keeper Mehran Ansari.

- Den var fin den scoringen, sier Nyhus etter kampslutt.

Nyhus' scoring var det eneste dommeren rakk å notere før omgangen ebbet ut med 1-0 til gjestene.

Løten yppet seg

I pausen gjorde begge lag en haug med bytter, noe som sammen med baneforholdene preget kvaliteten på kampen.

Til tross for at Løten var mer med i kampen etter hvilen, var det Dala som scoret. Først ved Narongdet Solbakken, som er på prøvespill fra Raufoss. Deretter ved tidligere HamKam-spiller Kristian Eriksen.

- Det var en god treningsøkt. Det er vanskelig å si hvor vi står etter en sånn kamp. Vi får nok flere svar mot Elverum til helgen, sier Dala-trener Kevin Knappen.

Tidligere Brumunddal-sjef og nåværende Løten-trener Erik Wettermark var godt fornøyd med egne spillere tross tapet.

- I mine øyne var kanskje 3-0 litt mye, for vi henger godt med. I førsteomgang slipper vi dem nesten ikke til sjanser, sier Wettermark.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.