Det norske kjelkehockeylaget er av mange sett på som kapable til å ta medalje i Paralympics, men det målet blir vanskeligere etter tapet mot Italia.

Sandro Kalegaris ga italienerne ledelsen i andre periode, men Morten Værnes utlignet til 1-1 like før midtperioden var over.

Gianluigi Rosa ga Italia igjen ledelsen med sin 2-1-scoring innledningsvis i den tredje perioden, men Audun Bakke reddet spilleforlengning da han satte inn 2-2 like før slutt.

Overtiden ble målløs, og i straffeslagkonkurransen var det kun italienske Nils Larch som maktet å sette pucken i mål.

– Italia er et hardt lag, det er alltid jevnt når vi møtes og det blir aldri mange mål, men i denne kampen har vi for lite skudd på mål. Det er ikke bra nok, sier Loyd Remi Solberg til NRK.

Nå venter svært viktige kamper mot henholdsvis Sverige og Canada for Norge.

– Vi må slå Sverige og ta poeng mot Canada. Den kampen mot Canada er særdels viktig, sier Solberg.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.