Det var i spill på halv bane at spanjolen ble liggende og hyle i smerte etter en duell med Petter Vaagan Moen.

– Jeg fikk en smell og det kjennes ikke helt bra ut. Jeg skal gå til behandling de neste dagene, men tviler på at jeg blir klar til søndag, sier en oppgitt Cordero.

HamKams fysioterapeut Magnus Nilsen forklarer at det mest sannsynlig dreier seg om et vanlig overtråkk.

– Han skal tilbake for en nærmere sjekk torsdag. Da blir det enklere å se omfanget av skaden, men i utgangspunktet ser det ikke alvorlig ut, sier Nilsen.

De nærmeste dagene må backen innstille seg på mye sykling og balanseøvelser.

– Så fort han er i stand til å løpe igjen, så vil han sette i gang med det, sier HamKams fysioterapeut.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.