BRUMUNDDAL: Brumunddal fikk to mann utvist i forrige seriekamp mot Elverum. I tillegg er to mann usikre på laget mot Jevnaker på grunn av skader.
Dette gjør at Dala-treneren er tvunget til å rokere på laget mot hadelendingene.
Både Alexander Melgalvis og Kjetil Gerhardsen soner en kamp for to gule hver seg mot Elverum. Utvisninger Wettermark, mildt sagt, stiller temmelig uforstående til.
I tillegg sliter Øyvind Melgalvis (rygg) og Vegard Ruud (kneet) med skader. Hvem som kommer inn for de to som soner, blir ikke klart før oppunder kampstart, men Wettermark har kandidater i Eirik Olssen, Raymond Lundquist, Dima Yampolsky, Magnus Nysveen, Rune Pettersen og Lars Bredo Simensen.
Kkampen mot Elverum var ganske typisk for et dalalag som har opplevd poengtørke i sine siste fire kamper. Siste seier kom 4. juni med 3-1 over Herd. Dette har ført til at Brumunddal har rast ned til åttendeplass på tabellen. Slik sett har de et visst press på seg.
- Jeg tenker ikke på tabellplassering. Prestasjonene ute på banen er viktigere.
Hvis spillet fungerer vil også motgangen snu, sier Wettermark som ikke vet så mye om Jevnaker, men som heller ikke mener det er viktig akkurat nå. Det er mitt eget lag og det vi skal gjøre som må ha hovedprioritet. Hvis vi gjør det vi skal godt nok, kommer poengene.
Kampen på Jevnaker er Brumunddals tredje og siste på naturgress i år. Om det vil være til Brumunddals fordel eller ikke, er Wettermark usikker på: - Vi har tapt for Follo på naturgress, og vunnet mot Molde på naturgress. Jeg tror ikke vi skal legge for mye vekt på det, sier Erik Wettermark som tror Brumunddal vil nok å bestille mot et Jevnaker-lag med sju poeng og nest sisteplass på tabellen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.