Aleksander Melgalvis sitter fast i London etter fotballtur. Erik Wettermark håper at et alternativt reiseopplegg gjør at midtbanemannen rekker kampen.
BRUMUNDDAL: Foreløpig er det usikkert om lillebror Melgalvis, som har vært på fotballtur i London, rekker hjem i tide.
- Vi håper fortsatt, sier Wettermark.
Nå er han klar for seriestarten etter comebacket i 2. divisjon.
- Det er alltid noe spesielt med serieåpningen, men det er viktig at vi ikke gjør det for stort. Jeg er litt opptatt av den mentale biten der, sier Brumunddal-treneren.
Det handler mye om å prate sammen, mener Wettermark.
- Vi prater om det som har vært positivt. Om det vi er gode på. Det vi er trygge på. Og litt om når vi skal være kyniske, når vi skal være kloke og giftige. Vi har den inngangen at det ikke er gravalvor.
Wettermark tror spillerne er klare til å ta imot Valdres i ettermiddag.
- Vi vet litt om dem, men prøver å ha mest fokus på oss sjøl. Hvis ikke er det fort gjort å bli litt for opphengt i motstanderen.
- Valdres har en bra sentrallinje, og det blir nok en tøff oppgave for oss. Men vi er klare. Sveum er en bra hjemmearena for oss. Som jeg har sagt før, det er nok ikke mange som venter at vi skal toppe tabellen etter de første kampene. Samtidig som vi ønsker en god start, må vi huske at det er det mange kamper igjen. Tålmodighet kan bli viktig, sier Wettermark.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00