Seieren over Nybergsund sist, sendte Brumunddal enda et nytt, lite skritt i retning av ny kontrakt med 2. divisjon.
Til helga gjester serieleder Elverum Sveum Idrettspark. Med en ny seier mot et topplag, har Brumunddal plutselig kontakt med lagene foran seg på tabellen. Da kan de være på veg til å gjøre det som så umulig ut for to-tre uker siden, mulig.
- Det er ingenting som blir avgjort i helga, heller, sier Brumunddal-trener Erik Wettermark. Han tar situasjonen tilsynelatende med stoisk ro, men innrømmer at han synes lagets utvikling og framgang som interessant og ikke minst spennende.
- Vi har vist bedre og bedre takter på trening fra i sommer og når dette gir seg utslag i poeng, er det alltid inspirerende. Når gutta viser innsats og godt spill, kan vi ikke forlange mer, og vi skal huske på at mange lag er påmeldt til nedrykk. Det ligger an til å bli en thriller både i toppen og bunnen i denne 2. divisjonsavdelingen.
Brumunddal stiller med fullt mannskap mot Elverum. Johan Wennberg er tilbake etter å ha sonet for to gule mot Nybergsund og det vil i alle fall ikke svekke Brumunddals mannskap. Eneste skår i gleden er at sesongen er over for fremadstormende Anders Ludvigsen. Han pådro seg et brudd i foten i en 3. divisjonskamp mot Ottestad.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00