Kaptein Rune Pettersen scoret Dalas første mål, og bidro sterkt til at hjemmelaget hadde veldig god kontroll bakover mot Strindheim lørdag ettermiddag.

- Dette var utrolig deilig. Jeg føler at vi hadde bra kontroll. Det var godt å få tre poeng igjen etter en litt tung periode. Nå ser vi framover, sier Pettersen, og fortsetter:

- Strindheim la seg veldig lavt, og det passet oss perfekt. Jeg føler at vi gjennomførte en bra kamp, og vi vant fullt fortjent, sier kaptein Rune Pettersen.

Krasnici åpnet målkontoen

Alen Krasnici scoret Dalas andre mål, og scoret med det sitt første mål for Brumunddal. Etter dette var Brumunddal nærmere scoring enn Strindheim, og kunne juble for 2-0 seier.

Brumunddal var det beste laget i første omgang, men fikk ikke scoring. Stian Nyhus på høyrekanten til Dala har var farlig frempå ved tre anledninger, og var frisk gjennom hele kampen. 

GOd kontroll

Dala var nære ved å score 1-0 både ved Alen Krasnici og Vegard Ruud utover i den andre omgangen, men fikk ikke hull på byllen før nevnte Pettersen stanget ballen i mål etterrundt 60 minutter.

Brumunddal hadde full kontroll etter å ha tatt ledelsen, og var nærmere 3-0 enn det Strindheim var redusering. 302 Fornøyde brumunddølinger kunne da dra hjem med seier i bagasjen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.