Dala-trener Fred Leo Nysæter var frustrert rett etter kampen

- Nardo trykket oss skikkelig bakover på slutten, men vi klarte å holde unna lenge. Dessverre holdt det ikke helt inn. Da baklengsmålet kom føltes det helt forferdelig. Dette ble Sundet-kampen i reprise, sier Fred Leo Nysæter, som alt i alt var godt fornøyd med moralen og viljen i laget. 

Nardo best i første omgang

Hjemmelaget var det beste laget i første omgang, og hadde to store sjanser til å score, men fikk ikke ballen i mål. Brumunddal fikk sin eneste store sjanse da Alen Krasnici fikk ballen gjennom på midtbanen, men skjøt utenfor fra langt hold da keeper sto langt ute. Brumunddal slet med å få i gang spillet sitt, og ble løpende mye imellom. Til pause sto det 0-0.

Eriksen scoret for Brumunddal

I den andre omgangen tok Brumunddal ledelsen ved Kristian Eriksen etter 60 minutter, og det så lenge ut til å holde, men to minutter på overtid stanget Nardo-kaptein Jonas Lindgård inn utligningen, og kampen endte 1-1. Surt for Brumunddal, men Nardo var det beste laget og styrte stoler deler av oppgjøret. Dala har nå tre strake kamper uten tap

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.