MOLDE: Brumunddal gikk rett i strupen på det unge Molde-laget fra start. Vegard Ruud, Aleksander Melgalvis og Olav Sveen var alle nær scoring den første halvtimen. Utteling fikk ikke Dala før Marius Holt dundret inn ledelsen på et flott skudd.
- Det er akkurat sånn han gjør på trening også, supplerer en fornøyd Erik Wettermark.
Molde hadde plassert Jose Mota på benken. På topp spilte derimot Pape Pate Diouf som ikke kom nærmere mål enn noen dårlige skudd fra enda dårligere vinkel.

Inn med Mota

Jose Mota erstattet han ved halvtid. Også han sleit med å komme til sjanser. Mota fikk riktignok et mål, som han kan takket Dala-keeper Christian Aarbogh Bjerke for. Sisteskansen skulle klarere ballen, men satte den i steden rett i beina på Moldes brasilianer.

Ny formasjon

- Det er så og si det eneste Molde skaper i andre omgang. Vi er flinke til å holde i ballen og spiller av omgangen meget bra, sier Wettermark.
På grunn av stor spillemangel måtte han endre på sitt eget system. Dala gikk ut i en skjev 4-3-3-formasjon, hvor Marius Holt skulle støtte opp under Haidari på topp. Det fungerte perfekt.

- Kanonjobb

- Begge har slitt den siste tiden, men gjør en kanonjobb i dag. Koblingen mellom de kunne vært tettere, men det fungerte bra, fortsetter Dala-coachen.
Steffen Orvang som tilhører Dalas rekruttstall fikk sin debut da han kom inn for Lars Bredo Simensen tre minutter før full tid.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00