NYBERGSUND: - En finner ikke en spiller av Kim Ojos kaliber rundt neste gatehjørne, så her må vi ut og se oss om ganske kjapt, sier Svein Skarpmo på telefonen fra 30 graders varme og knallblå himmel i Syden.
Kim Ojo og Bjarne Kortgaard Ingebretsen er to av dem som, helt sikkert, forsvinner fra årets Sundet-stall etter helgens kamp mot Mjøndalen.
- Vi skulle veldig gjerne ha hatt med begge videre, men vi må bare se i øynene at noen har andre planer enn å spille for oss for all framtid, sier Svein Skarpmo.
Hvem som ellers har kontrakter med Nybergsund som går ut etter denne sesongen, hadde ikke Skarpmo klart for seg i går. Han henviste til trener Ola Brenden. Brenden svarte ikke på vår henvendelse.
- Vi regner med at flere enn de to nevnte blir borte, men vi har ikke hastverk med å skaffe erstattere. I dette gamet må vi ha is i magen. Det vil komme mange kontraktsløse kvalitetsspillere på markedet etter hvert. Jo lengre vi venter med å hente inn noen, jo billigere blir dem, sier Skarpmo som har et våkent øye til økonomien i klubben. Likevel velger han allerede nå å begynne en søken etter en ny mann på Ojos plass.
- Hvor mange spillere vi kommer til å hente inn til neste sesong, bestemmes av innholdet i bankboka og hvem som velger å forlate klubben etter denne sesongen. Men som sagt. Vi har is i magen og akter å ha det lenge ennå, sier Svein Skarpmo.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.