Dala-trener Kai Kristiansen har vært i tvil om et par plasser på laguttaket til dagens seriepremière mot Tønsberg på Sveum.
- I forsvaret er det er spørsmål om Rune Pettersen er i fysisk stand til å stå en hel kamp i 2. divisjon, sier Kai Kristiansen.
- Han har bare spilt halve omganger i de siste kampene, og konkurrerer med Jesper Sørum Johansen om den ene midtstopperplassen. Jesper har spilt seg nærmere og nærmere laget i løpet av vinteren, mens Rune har trent for fullt i forholdsvis kort tid.
- På midtbanen har vi litt av den samme problematikken med Øyvind Melgalvis. Han har trent ujevnt en periode etter både skader og sjukdom. Samtidig har Dima kommet veldig bra den siste måneden og spilt seg inn i diskusjonen i Øyvinds fravær, sier Kristiansen.
Dala-treneren startet med Lars Bredo Simensen Larsen på benken i generalprøven mot Lillehammer. Men Bredo kom inn og ga Kai Kristiansen et godt svar, og denne uka har han vært god på trening. Dalas førsteellever i dagens kamp er neppe ulike denne: Bartosz Deregowski - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Eirik Olssen, Jonas Kojedal Bye - Vegard Ruud, Johan Wennberg, Øyvind Melgalvis - Jim Sørum Johansen, Adrian Thun, Lars Bredo Simensen Johansen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00