Brumunddal
- På samme måte som det var ekstra gjevt for oss å slå HamKam i 2. divisjon, ser jeg at det samme er tilfellet når de lokalene klubbene møter Dala i år, sier sportslig leder i Dala, Tom Søgård.
Akkurat dette gjenspeiler seg en smule på sosiale medier også. Etter gårsdagens tap for HamKam var det en som skrev:
«Bondeligaens Manchester City var på besøk på Briskeby og fikk med seg 0p. Det gleder enhver som betaler kontingenten sin selv».
- Dette er jo morsomt. Helt strålende å bli sammenlignet med Manchester City. Men vi kommer ikke til å sparke treneren vår. Vi har veldig tro på Erik Wettermark, smiler Søgård.
Han er også helt enig med det Pål Jacobsen skriver i sin blogg i tirsdagsavisa om hvor viktig det er med humør på banen.
- Vi driver jo med noe som er morsomt, sier Søgård, som også er opptatt av at Dala-spillerne skal fokusere på egne prestasjoner - og ikke dommerens.
Etter seks serierunder ligger Dala fem poeng bak serieleder Kolstad etter å ha avgitt sju poeng på bortebane.
- Dere gikk ut før sesongen og slo fast at opprykk var det eneste som gjaldt. Gikk dere vel høyt ut?
- Nei, jeg synes ikke det. Det er jo målet vårt for sesongen, og spillerne har vært med på å sette det målet selv. Hvis gutta ikke er forberedt og tåler det presset, så har vi heller ingen ting i 2. divisjon å gjøre, sier Søgård.
Trener Erik Wettermark er ikke overrasket over serieåpningen.
- Vi skal spille helt til i oktober, og det er fortsatt opprykk som er målet. Men målsettingen får vi legge i en skuff så lenge og i stedet fokusere på egne prestasjoner, sier Wettermark, som ennå ikke har brukt sitt antatt beste lag. Christoffer Heier Solbakken trenger mer matchtrening etter å ha vært langtidsskadd, og Aleksander Melgalvis er fortsatt ute med skade.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.