Ringsaker-laget er inne i en tøff periode og møter fire lag på rad, som kjemper rett rundt den livsviktige 7.-plassen i 2. divisjon avdeling 2. I dag reiser Dala til Stjørdal for å møte Blink.

– Man ser jo på tabellen hvor viktig denne kampen er for oss. Vi har en luke på dem, og slikt sett er det Blink som må vinne kampen, sier Fred Leo Nysæter, som likevel er klar på at det i utgangspunktet er seier Dala går for.

– Som alltid går vi for tre poeng. Men de har en god hjemmestatistikk, og vi vet at alt må klaffe dersom vi skal vinne kampen, sier han.

Brumunddal-treneren forteller om en god treningsuke med masse folk på trening.

– Skadesituasjonen i klubben har knapt vært bedre i hele år, sier han.

Kristian Eriksen er snart klar igjen. Christoffer Heier Solbakken ser ut til å rekke kampen i helga.

PS! J14-laget til Brumunddal røk ut i kvartfinalen i Norway Cup i går.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.