Syversen var 27 sekunder bak vinneren, Ansgar Evensen fra Vind.

Det holdt til en meget sterk bronsemedalje. Unggutten lå i teten hele vegen, og klarte å kjempe seg opp på pallen. Det er hans klart sterkeste renn denne sesongen, forteller Syversen.

- Det føles veldig godt med bronse. Jeg har ikke kjent på toppformen før i år, så det føles veldig deilig at den kom i NM.

Han forteller at det betyr mye for motivasjonen.

- Jeg starta ganske hardt ut fra start, for jeg visste at jeg hadde en sterk løper rett bak. Utover i løpet fikk jeg positive sekunderinger, så da var det bare å kjøre på inn mot mål. Dette betyr selvfølgelig veldig mye for motivasjonen videre.

Kristoffer Kvarstad fra Hamar ble nummer åtte i samme klasse, mens Petter Myhr fra Vallset gikk inn til en sterk tiendeplass. Kvarstad var litt skuffet.

- Jeg er litt skuffet. Kroppen kjentes bra, men skiene var litt bakglatte. Jeg skal ikke klage på en åttendeplass, men jeg hadde håpet litt lengre opp på resultatlistene, forteller Kvarstad.

I M18 ble Håvard Hovde fra MjøsSki nummer 22. Lagkamerat Kristian Larsen ble nummer 33.

Johannes Bordal fra MjøsSki gikk inn til 25. plass i M19-20. Fredrik Helgestad fra Hamar ble nummer 30 i M19-20.

Mari Robøle Lien fra Hamar Skiklubb ble nummer 12 i K17.

I K18 ble Aurora Ulsaker Bjørn fra Vang nummer 33, og var beste lokale løper.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.