Hamar Skiklubb-løperen var hele ett minutt og 11 sekunder foran andremann etter turen fra Sjusjøen til Birkebeineren skistadion.

I klasse G15 var det tre løpere fra Hedmarken topp 20 på resultatlista: 14) Ove Egil Hjellødegård, Nybygda, 17) Jørgen Kvarstad, Hamar Skiklubb og 20) Kristian Kongsund fra Næroset.

Klasse G14 er en sterk klasse for Hedmarken-løperne. Jonathan Hemb Fjeldstad fra Hamar Skiklubb, som gjorde det bra i Ungdommens Holmenkollrenn, ble nummer fem, mens Vangs sterke løper Andreas Hermansen fulgte på plassen bak.

I jenteklassen var det tynnere med topp-20-plasseringer for Hedmarken-løperne. I klasse J16 ble Mathilde Skoglund Østvold fra Vang Skiløperforening nummer 14.

Dette var 18. gang Undomsbirken ble arrangert fra Sjusjøen til skistadion på Lillehammer (15 kilometer).

Her finner du alle resultater 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.