HamKam 2 gjestet Flisa til en av sesongens antatt tøffeste bortekamper. Men Chris Twiddys unggutter bet godt fra seg og vant 1-0.

Det var en sjansefattig 1. omgang hvor HamKam 2 var hakket bedre enn Flisa. Etter pause utnyttet HamKam 2 det lille overtaket og snaue 20 minutter etter hvilen var Ørjan Børmark-By på plass og satt inn kampens eneste mål. For bortelaget var Aleksander Woo Enger og Torgeir Strand Osmo på HamKams midtbane de klart beste.

Ottestad møtte Rælingen hjemme på HIAS-bana. Hjemmelaget dominerte, men det sto 1-1 til pause. Men etter et kvarters pause var det ingen tvil. Ottestad feide over Rælingen. De gule og svarte ga seg ikke før de sto 6-1.

Målscorere Ottestad: Simen Haugen 2, Øystein Stai 1, Steinar Libekk 1, Jonatan Teigland 1, Even Bugge 1.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.