Storhamar-trener Roger Andersen forventet mye av sine disipler, og ble derfor svært skuffet da de gule og blå slapp inn fire mål hjemme på Prestrud, og tapte for Kolstad i Bondeligaen.

- Jeg er vanvittig skuffa. Jeg hadde virkelig tro på seier, eller i hvert fall ett poeng, men jeg synes ikke vi er skrudd på i dag. Vi vil, men vi får det bare ikke til, sier han misfornøyd etter 2-4-tapet for trønderne.

Defensivt slurv

Slurv og seine klareringer helt bakerst gjorde det vanskelig for Storhamar mot Kolstad.

Etter et drøyt kvarter utnyttet Alexander Mosbakk rot bak hos Storhamar, før Vegard Morken kontret inn 0-2 like før pause.

Like etter sidebyttet la Mosbakk på til 0-3, igjen etter klareringstrøbbel bakerst hos Storhamar, før Sigurd Ertsås scoret vertenes første.

Vegard Morken la på til 1-4 for Kolstad, før Simen Haugen fastsatte sluttresultatet til 2-4.

- For treige

Storhamar-sjef Roger Andersen fant mye å sette fingeren på etter hjemmetapet.

- På tre av scoringene deres er vi for treige til å klarere. Vi mangler Schjerve i dag, og han er selvfølgelig viktig, men det er skuffende at de andre ikke står fram. I dag hadde vi poengmuligheter, men vi taper fortjent, avslutter han.

Ottestad og Kolstad delte poengene

Topplaget Ottestad tok imot nedrykkstruede Sverresborg, men heller ikke det gulsvarte Hedmarken-laget maktet å hamle opp med sine gjester fra Trøndelag.

Etter få minutter ga Simen Arnesen Ottestad en drømmestart, før Morten Valø utliknet etter ti minutter.

En halvtime ut i oppgjøret fikk Mattis Nerheim det igjen til å se lyst ut for Ottestad, da han satte inn 2-1, men Tom Pedersens frisparkperle like før pause ble kampens siste scoring. Oppgjøret endte dermed 2-2.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.