Det tetter seg til i toppen i Bondeligaen. Fu/Vo er fortsatt serieleder etter 2-2 på Ottestadbanen, men Lillehammer nærmer seg faretruende bakfra. I denne serierunden vant dølene 2-0 over Gran og gikk forbi Ottestad på tabellen.

Og neste lørdag møtes Ottestad og Lillehammer på Ottestadbana.

Det ble et fartsfylt toppoppgjør mellom Ottestad og Fu/Vo. Ottestad gikk i tet etter 24 minutter da Marius Ottestad traff en perfekt corner fra Simen Arnesen med beina.

Ottestad hadde et godt grep på første del av 1. omgang, men etter at Kristian Strandhagen utlignet til 1-1, tok gjestene mer og mer over.

Ottestad burde ha punktert kampen i 2. omgang etter at Lars Morseth Palfi la på til 2-1. Vertene hadde mer enn nok av sjanser til å gjøre både 3-1 og 4-1, men i stedet var det Fu/Vo som scoret på en av sine få sjanser da Ottestad-spillerne tapte to, tre dueller innenfor femmeteren på et Fu/Vo-frispark.

 Øvrige resultater: Gran - Lillehammer 0-2, Rælingen-Flisa 1-2. Fredag tapte Storhamar 2-1 for Sander.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.