Både Storhamar og Fart slet i Bondeligaen i kveld. Storhamar tok imot Lillestrøm 2 og måtte se gjestene reise fra Prestrud kunstgress med tre poeng og 7-2 seier. Det ble en særdeles tung kamp for Storhamar. Lillestrøm stilte med et godt mannskap og ga Storhamar en god leksjon. Storhamar hadde sine muligheter, men hadde aldri det taket på kampen som kreves for å vinne. Det ble en fortjent seier til Lillestrøm 2. Brumunddal vant også sin kamp på Sveum mot HamKam 2, som gjør at de fortsatt leder Bondeligaen.

Ydmyket

For Fart ble fotballkvelden helsvart. Ull/Kisa har ydmyket Fart to ganger denne sesongen, og dro hjem til Jessheim med tre poeng og åtte plussmål i kofferten.
Matchen ble marerittstart for Fart på hjemmebane. Da kampen var 18 minutter gammel ledet Ull/Kisa 2 2-0 og minte altså om kampbildet i våroppgjøret på UKI Arena på Jessheim.
Ull/Kisa lede helt fortjent 4-0 etter de første 45 minuttene. Laget spilte periodevis god angrepsfotball, men hjemmelaget ga de gulgrønne gjestene lett spill.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.