Ottestad stod foran en meget viktig og vanskelig kamp i bortemøtet med Lillestrøm 2 i LSK-Hallen. 

Men det startet godt for Oilers. Erik Hulleberg stanget inn ledermålet etter 22 minutter via stolpen. Lillestrøm utlignet før Lillestrøm tok ledelsen etter det som skulle vise seg å bli en meget omdiskutert scoring. Dommeren blåste av, før en LSK-spiller scoret sekunder etter. Da valgte kamplederen på utrolig vis å tildele hjemmelaget scoringen. Så lagene gikk til pause på stillingen 2-1.

Ottestad fikk en verst tenkelig start på andreomgang da Lillestrøm 2 satte inn 3-1 like etter hvilen. Til tross for en tidlig kalddusj kom Ottestad tilbake og reduserte ved Marius Ottestad, før Simen Arnesen utlignet fra krittmerket. 

Men like før slutt falt avgjørelsen, da LSK 2 scoret på en markkryper fra 20 meters hold. Det hjalp lite at midtstopper Erik Hulleberg pådro seg sitt andre gule kort med åtte minutter igjen av kampen.

Med tap borte mot LSK 2 er ikke lenger Ottestad serieleder. FU/VO har gått forbi, og leder med to poeng på Oilers.

Moelven måtte gi tapt mot Gjøvik-Lyn 2

Moelven har slitt i det siste og det skulle ikke bedre seg mandag kveld. Borte mot dårlig plasserte Gjøvik-Lyn 2 fikk modølene det tøft. Gjøvik-Lyn 2 tok ledelsen etter halvspilt førsteomgang, og rakk å nette nok en gang før hvilen. 

Etter pause fikk Moelven to nye baklengsmål i sekken, men Per Kyllingstad pyntet på resultatet to minutter på overtid. Slik at sluttresultatet ble 4-1.

HamKam 2 fikk det tøft mot Lillehammer

Ikke mange har plukket poeng på Stampesletta så langt i år, det klarte heller ikke HamKams rekrutter.

De unge i grønt og hvitt slet hele kampen med å skape sjanser, og fortjente å tape mot Lillehammer. Men HamKams bakre firer klarte seg bra i den tøffe bortekampen, og fortjener ros. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.